top of page
Sök
  • heelersofoz

Mycket som har hänt sen sist!



Länge sen det blev ett inlägg här! Anledningen till att vi legat på is har varit försäljning av hus samt köp, flytt, renovering av nytt hus som vi äntligen börjar landa i nu. Mycket därför det också dröjt med att ta ytterligare en kull på Robbie! Som jag längtar!







I April hade vi kennelträff här hemma! Vi gjorde MH på lördagen och NHAT på söndagen. Vi saknade tyvärr Heela och Taisto! Alla skötte sig finemang och det är så roligt att se likheter med mamma Robbie med allihopa! Även Robbie var glad över att träffa dem, de fick både pussar och lite uppläxning vid behov. haha

Ozma hade fuskat och gjort sitt NHAT tidigare så Marloes kunde starta vallningsträningen med henne. NHAT är ett anlagstest och inte menat att göra med en tränad hund nämligen!




Även Cinder gjorde sitt NHAT och MH denna helg! Fantastiska lilla tjejen, så himla nöjd med hennes NHAT men framförallt med hennes MH. Hon tar allt med en klackspark! I vintras slog hon dessutom till med Svensk JuniorVinnare och Svensk Vinnare- titlar på stora stockholm-mässan i Älvsjö. Både snygg, smart, och trevlig!







Här nedan ser ni kullstatistiken för de 5 hundar som deltog på MH. Vet inte om man kan komma mycket närmare medelvärdet på rasen på 4 av de benen! Precis som sin mamma så hade alla extremt hög jaktlust och samtliga var skottfasta!



Längst ned ser ni klipp från Robbies jakt samt skott, och sedan alla 5 avkommor på samma del! Lika som bär....


















30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page