top of page
Sök
  • heelersofoz

Rasspecial Ullared 7 majden 7e maj gick Svenska Australian Cattledogklubbens rasspecial av stapeln i Ullared. Jag arbetade dels med utställningen men framförallt så såg vi fram emot att umgås med vänner och hundar! Efter att ha stoppat in mina och Marloes alla cattledogs i skåpbilen så begav vi oss mot Gekås Camping! Roadtrip ala Cattledog! Väl nere bodde vi granne med Katinka och Heela, Tina och Robert från DK samt Katarina, Alice och Dagny. Catta med Monkey bodde i husvagn en bit bort.

Katinka och Heela var först ut i valpklass, Heela skötte sig kanonbra, rörde sig superfint och var trevlig mot alla. Domaren gav mycket beröm och Heela vann klassen och blev även BIR Valp! Stolt matte Katinka och stolt uppfödare!! Katinka fortsatte sedan sitt vinnartåg och blev BIR 1a och BIS 2a med fina Chili!Cinder bjöd på sång när hon såg alla andra hundar men skötte sig fint och var som vanligt superglad! Cinder fick CK och blev BIR Junior!

Det var superkul att träffa snygg-pojken Monkey igen! Han har växt till sig och börjar bli en krallig kille. Jag må kanske vara partiskt men han är fantastiskt snygg! Ozma var också med och umgicks hela helgen på vår lilla mini kennelträff! Men henne träffar jag ju varje dag annars så det är svårt att se hur mkt hon faktiskt har utvecklats också, man blir på något sätt hemmablind när man ser dem hela tiden. haha
41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page